torsdag 30 september 2010

Gårdagen, en brand och dagens tidsfördriv..

Gårdagens derby match mot våra antagonister från Novokutznesk slutade med vinst för oss 3-1, matchen i sig var väl inget att spela upp på 50-års kalaset direkt, vårt PP avgjorde då vi gjorde alla 3 målen i den spelformen,27/24 i skott till novokutznesk ,Klychnikov min kollega i buren gjorde återigen en gedigen insats,han har tokspikat sista matcherna och är i kanonslag, gäller för mig och höja mig oxå och det sporrar,konkurrens är bästa drivkraften för förbättring.
När vi anlände hem runt 3 tiden stog det en man i vårt torkrum och kliade sig i huvudet(han är det rutiga i mitten av bilden) tydligen brann det ngnstans där inne vilket var ganska uppenbart då rök vällde ut och lukten var hemsk. Det gick tydligen inte hitta ngn eld så då gick han därifrån.Vår matrialförvaltare Vasilich slängde ett snabbt öga in sen släckte han och gick oxå..får se om ishallen är kvar i morgon.
Pettan och hans Minsk var oxå i elden igår,fast i matchform mot Ugra. Det blev förlust 7-4 Pettan svarade för 1 assist hade -1 och spelade 20.14 i min. Hur många utv min han  hade, ville han gärna visa själv,  .http://hcdinamo.by/multimedia/video/?rubric=33 video från matchen.

Men efter matchen var det glada miner igen när han fick veta att man fick ta två ggr på buffen, och så var den dagen räddad ändå. Skönt!


Här fördrev vi stor del av tiden idag,kan ngn svara på varför Ikea blir så jäkla spännande så fort man lämnar Sverige, hemma är det ju rena pesten och gå där och släpa.:)
På köpcentrumet finns även en lite skridskorink där jag och äldre sonen Herman hade tänkt ta ett par skär i rent utbildningsyfte, men tyvärr upptogs isen till största del av två 60 åriga damer, troligtvis med drömmar om OS i Socchi 2014 med tanke på vad de utförde på isen.Vi får skicka med ett lycka till då.

Det här möts man av varje morgon när man ska ta sig ner till vår chaufför, dessa bilar är alltså parkerade enligt ryskt parkeringsystem..ja ibland undrar man hur de får landet o gå ihop..:)

Dagens quiz

                                           Vem har vi här då?

Må väl/Liv
                                                

10 kommentarer:

 1. Saknas det en hockeyfrilla?

  SvaraRadera
 2. oj det där var riktigt svårt. får tänka och återkomma :)

  SvaraRadera
 3. John Byce! Spelade säsongen 93-94. 12poäng på 33 matcher!

  SvaraRadera
 4. grattis till vinsten!
  ja du det var en bra fråga...tåls att tänka på en stund! ;)

  SvaraRadera
 5. Hahahahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahah, jävla vad roligt inlägg ! Jag garvar ihjäl mig ! Hahahahahahaha, varför extraknäcker du inte som komiker ? haha, ha de gott Liv

  SvaraRadera
 6. Intressant kuriosa: Björn Melin är den ende HV-spelaren med ett OS-silver. (2006)

  SvaraRadera
 7. Himla kul läsning Stefan, jag ler från öra till öra..... Keep up....som nån skrev tidigare.
  De e för sköna i östblocket ang.branden, typ "Nä jag ser bara rök ingen eld, då får väl nån annan ta det då".... :)Visst tusan dottern hälsar att de va fina bilder.....

  SvaraRadera
 8. bonusfrågan borde vara.... vem var tränarn som sa," han spelar som han låter"??

  SvaraRadera