torsdag 23 september 2010

En dag i chelyabinsk..

Härlig vinst igår 3-1 mot Magnitogorsk,jag på bänken min kollega Klyuchnikov gjorde en kanonmatch en mycket viktig seger efter tre raka torsk, Magnitogorsk rankas som ett av de bättre lagen men igår imponerade de inte. Skönt för oss det..

Chelyabinsk..Ishallen är ny och fin, staden har ca 1 milj invånare och laget heter Traktor, de har oxå startat serien som en gammal traktor och ligger näst sist. Men tog en mycket viktig seger igår hemma mot Amur. Har väl för den svenska publiken inga direkta kända namn mv Sebastian Caron har gjort några säsonger i nhl och slovaken Roman Kukumberg spelade vm för slovakien i fjol och Petr Vaampoola blev världsmästare med Tjeckien. Tuff match men helt klart vinstchanser modell större.

I Minsk utspelades sig den andra Hv kampen för säsongen och det blev en utklassningseger för Melles gäng 6-1. Melle hade 1+1 i matchen och spelade 14.36. Pettan spelade 17.46 och var +- 0. Lite bilder från matchen http://hcdinamo.by/multimedia/photo/?rubric=29#. Ställningen just nu i interna (matcher mellan våra lag) hvkampen
1. Melle 3p 6-1 1 sp match
2.Pettan 3p 6-8 2 sp match
3.Liv 0 p 2-4 1 sp match
Hv vann efter ett par om och men, Och det är den gamle stöten som vallar in kvitteringen till 1-1 med 6 sek kvar och ger mig sköna dream team poäng:) .Tydligen var han så här glad efter matchen.Ja det är underbart med glädje. Ny tuff match på lördag mot Luleå borta,de är väl det lag som imponerat mest under starten. Men Hv har haft bra resultat där senare år..får hoppas första 3 poängaren trillar in och vi får se mer sån här glädje!!

Tack till er tre som läser Idebäck.Pekka o Halle!!! Det är för er som bloggen orkar leva vidare

1 kommentar:

  1. Haha, som jag sa tidigare... Kommer bli underbart att följa denna bloggen slobban! =)
    Och slobb, underbart är ett ord..

    Ser redan fram emot nästa inlägg!

    SvaraRadera