måndag 27 september 2010

Vinst i derby sibir...och avresa till nästa

Det blev vinst för vårt gäng ikväll mot Avangard Omsk. Resultatet skrevs till 2-1 efter förlängning. Min mv kollega den gode Klychnikov gjorde återigen en mycket bra insats och har prickat in formen. Matchen i sig var jämn skotten till oss 28/20 och mycket ställningskrig, vi fick chansen i 4-3 i förl och tog tillvara på en mv retur. Jagr såg mest ut som han ville åka hem..skönt för oss det..


I morgon bär det av till vår nästgårds granne nr 2 Novokutznesk.En fin bussresa på ca 6 timmar väntar under morgondagen, är det enda bortamatchen vi har buss till under hela säsongen. Novokutznesk är väl ingen stad ja skulle rekommendera gemene man att ta ett par dar ledigt från jobbet för att besöka men ja har förmånen att den 21 dec i år få fira min 30 års dag här:), staden har ca 500 tusen invånare men är mest känt för att ha ett av Rysslands största stålverk, därav oxå lagets namn Metallurg Novokutznesk, laget var Khls sämsta lag under fjolårssäsongen men har förstärkt inför i år med bla tyska ligans poängkung kanadensaren Jeff Ulmer(japp modo 08) och Hv bekantingen Nick Angell och Nhl meriterade Vaclav Nedorost, laget har dock börjat ligan lite rostigt och huserar i den nedre delen av tabellen.Vi mötte laget tre ggr under försäsongen med resultaten(våra siffror först) 0-5 1-1 6-0, så allt talar för en jämn och oviss match, får hoppas ja får ordning på mitt knä och kan spela.

                                             Då kanske ja blir så här glad efter matchen


Dagens quiz som ingen löser ja lovar...vem är den Fd hv spelaren på bilden nedan?
Han hade en kort men omtalad karriär i vår kära klubb


Thats it for now...

7 kommentarer:

 1. Haha! Anade att du skulle ta en målvakt... Naturligtvis! Vet inte varför hans namn har fastnat i mitt minne (det är ju inte för hans framgångsrika och kritikerrosade karriär i HV-tröjan), men det var de namnet som dök upp och namnet bakom honom på bilden gav ju en ledtråd. Fast jag trodde inte det skulle vara rätt...

  SvaraRadera
 2. Fan. TÄnkte direkt att det var Bryan Schoen. Synd att Break hann före. Får ta nästa gåta istället.

  SvaraRadera
 3. Steve, du är en riktig blogg talang.... tycker dock synd om typ världens snällaste Viktor, ge honom lite kredd : )
  Ha de bäst & hälsa familjen
  // Johanna S

  SvaraRadera
 4. Tycker du inte Jagr på den bilden är look a like med en lika gammal bild eller lite äldre på madonna? haha

  SvaraRadera