söndag 26 september 2010

Jaha..förlust med påföljder som följd

God Kväll!

Torsk igår mot Traktor Chelyabinsk i en mycket jämn match, var 1-1 fram till ca 5 min i 3 e perioden, 2-1 i en snabb kontring och sedan 3-1 i pp vi lyckades trycka in 3-2 men skapar inga direkta målchanser för kvittering. Skotten slutar 26/26 så´3 mål på´26 skott..tyckte själv ja gjorde en bra match men saknar det där lilla extra flytet just nu. Matchbilder http://www.khl.ru/video/1309/28278/ . Efter matchen fick vi beskedet att det var basen som gäller fram till nästa match. Basen är en förläggning belägen på ovanvåningen från vårt omkl-rum. Man delar ett ca 10 kv/m stort rum med 2 andra och gemensam toalett med totalt 6 personer, sedan har vi oxå matsal i anslutning. Ska lägga upp foton för och ge en bättre bild senare..nog om det. Har fått problem med en kapsel i ena knät så ingen träning idag fick en spruta i knät istället så förhoppningsvis ska jag kunna spela mot Jagrs Omsk i morgon

Så här har ja alltså sett ut (02), inte konstigt motståndar supportrarna i elitserien kallar en för tjock:) får tacka Sibirs webb ansvariga för att de valde den här som min profil bild på vår hemsida kanon jag tackar.....

Pettans Minsk vann hemma igår mot Ekaterinburg, Pettan stog för en assist hade 4min i utv-båset och 21,37 i tid på isen.http://www.khl.ru/video/1309/28276/ video från matchen.


Och efter matchen väntade tre kända ansikten i spelar restaurangen med presenter de skulle tydligen oxå  ha ett möte med nye förbundskaptenen..http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/landslag/trekronor/article7836806.ab:)))

Melle hade match borta mot klassiska Cska, det blev återigen vinst och Neftikhimik har haft en mycket lyckad road trip till väst. Två av tre segrar. Det blev vinst 0-2 i går efter att mv Ivan Kasutin stått för inte mindre än 45 räddningar, Melle spelade 11.50 men utmärkte sig inte i statistiken,Bilder från matchen http://www.khl.ru/photo/1639/ .Melles familj har oxå äntligen fått visum och får komma över det tror ja känns underbart för dem. Och glädjen är ju total enligt bildernaMitt kära hv då?! Ja ganska väntad start, en framgångsrik försäsong som med all säkerhet slet mer än det gav med resor, tuff matchning av en skadedrabbad trupp, på kort tid och kanske lite för lätta segrar, klart det är en inte är en nackdel att vinna  men om det går för lätt behöver du egentligen aldrig heller stanna upp och analysera ditt spel utan då flyter det som mest på,plus att de redan från början högt ställda förväntningarna skruvas upp ett par snäpp till, men nu väntar ju tre iofs tuffa hemmamatcher, men det känns som det ska bli 3 segrar för att haka på och inte få för mycket negativt över sig nu i början, för media älskar ju det här...en favorit som hackar lite.

Avslutar med dagens  hv nostalgi (den som gjorde dessa matchtröjor borde be alla hv supporters om ursäkt)

                                                      Vem är pojkspolingen med för stor hjälm?

50 Rubel till förste att maila in rätt svar..

Thats it for tonight...


                                            

4 kommentarer:

 1. Hult måste det väl vara?

  //Svenna Jensen

  SvaraRadera
 2. Haha... jag tyckte de tröjorna var fina förr minns jag, tycker fortfarande att de är på något sätt fulsnygga!

  Lycka till där borta i Ryssland Liv, vi saknar dig här men förstår att du vill ha nya utmaningar!

  SvaraRadera
 3. Har den blåa varianten av det stället. Men tror att min är från säsongen innan då HV loggan sitter bredvid den radioaktiva älgen.

  Dock så är Blue Bulls bortaställ betydligt fulare, vem fan kom på den?

  //#22 Bemersten

  SvaraRadera