fredag 24 september 2010

Mina nya ryska hits...

Denna låt spelas efter varje vinst i vårt omkl http://www.youtube.com/watch?v=zdJQPfwJEsg&feature=related fantastiskt...För er som blir frälsta..artist Discoteka Avaria feat Zhanna Friske..låtnamn Malinki

Dagens och morgondagens schema..50 rubel till den som mailar in det på rätt översatt på svenska innan kl 22 ikväll. Som ni ser är det inte direkt en punkt man ska hålla reda på. Men vi har lärt oss nu så vi kan läsa det  men det är inte lätt..

Va händer övrigt i världen då..Jonas Johansson i italienska Cortina började serien igår med förlust 4-1 mot Valpusteria, Jonas spelade ca 30 min och hade några bra chanser men inga poäng.

Johan Åkermans Köln i tyska DEL har fått en mycket tuff start på säsongen med bara 1 vinst i premiären följt av 4 raka torsk. Åke" gör dock sitt och har 2 mål och är poängbäste back, dock -6 ..


Kokko Westmans (Viktor Wallin)Grenoble inledde säsongen med förlust hemma mot Strasbourg i den franska ligan 1-3 Kokko poänglös. Men efter matchen tog han cykeln ut i det grenoblska nattlivet o var nöjd ändå..

Nu vet ni som bryr er..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar