onsdag 22 september 2010

Starten på livet som bloggare...

Hejsan

Har tänk ett tag på och börja blogga, dels för och ha ngt och göra här i Ryssland på min fritid, och även göra det lättare för vänner därhemma och kunna följa livet här borta i Novosibirsk. Där blev det en bild på mig oxå så ser man ut efter 6 mån utan frisör..

Här blir det en inblick i det ryska livet både på och  utanför isen även mina tankar om hockey i allmänhet och livet som mv vilket inte alltid är lätt :)

Just nu befinner ja mig i Magnitogorsk en riktigt industristad med runt 400 tusen invånare, vi har en riktigt tuff vecka här nu med tre tuffa matcher borta och en hemma.
Mötte Ufa igår torsk 5-1 http://www.khl.ru/video/1309/28185/ tuff kväll 28 skott/ 5 mål. inga tavlor direkt men en bättre kväll tar man några av dem. Ufa rankas ju som ett av europas bästa lag och de har en ruskig line up i stort sett 4 femmor med landslagspelare, en svensk i Robert Nilsson han styrde in 2-0 målet tror även han hade en assist, egentligen inte så mycket att säga om de var bättre och vi behöver lite tur för att kunna störa de bästa lagen vilket vi inte hade igår.

I dag är det slapp på hotellet innan möte och träning under kvällen. Magnitogorsk har även de ett riktigt bra lag bla Sergei Fedorov,Stanislav Chistov,Oleg Kvasha,Tomas Rolinek,Janne Niskala(frölunda i fjol) Och Mika Hannula som dessvärre är skadad. Hade varit kul o träffa honom men vi möts ett antal ggr till.

Det var första inlägget..återkommer snart med min elitserie tabell och mv ranking

S.Liv

1 kommentar:

  1. Bättre än Kissie :D ... nästan i alla fall. Hoppas du får en grym säsong ! Kramar stockholm :]

    SvaraRadera