tisdag 28 september 2010

Doldisen..har både namn och ansikte

Incheckade på luxurösa Hotell Novokutzneskaya, som ni ser är rummet härligt matchat i grönt dagen till ära. Bussresan hit gick ganska fort faktiskt skönt det, och på vägen hittade ja "dagens doldis" vid ett vägstopp


Och vem är då denne doldis? Det kanske är dags att presentera honom han heter Alexander Hellström född 17/4 -87 i Falun, men uppväxt i björkarnas stad Umeå, representerat Björklöven under största delen av sin karriär men har även hunnit med en 2 årig sejour i St Louis organisation,i fjol återfanns han i Elitserien i Luleå och utmanade bla Lance Ward http://www.youtube.com/watch?v=WFSHZFdI1BQ i en fight. Han har gått från klarhet till klarhet härborta med sin tuffa uppoffrande spelstil och har ofta i uppgift att spela mot de andra lagens stjärnspelare och hann har gjort det riktigt bra så här i säsongsinledningen, det här är en kille att hålla koll på både nu och i framtiden, 9 matcher 0poäng +- 0 och 14.09 i snitt på isen för Alex så här långt.

Tydliga regler är viktigt i dagens samhälle och så även här på Hotell Novokutzneskaya..men här blir det lite luddigt ändå kanske.1.Man får alltså inte prata för hög bland folk 2.Man får inte ställa sina vägväskor på fönstret och i sängen?? 3. Man får inte ligga dåligt i skor?? 4.Man får inte placera benen på tidningsbordet. Vilket inte blir så svårt då det inte finns ngt i rummet...Heja google translate:))

I morgon i Khl med Hv intresse Pettans Minsk befinner sig i Khanty Mansiak för match mot Ugra, och vi befinner oss här..matchstart 14 svensk tid.


Avslutningsvis..vem är fd HV spelaren på bilden??? Var faktiskt ett par st som löste gårdagens Bryan Schoen..mest imponerande var signatur 147 som tog det direkt..

Thats it for now...

5 kommentarer:

 1. HVTV gissar att det är Björge Josefsen.

  SvaraRadera
 2. Idag var jag inte ens nära. Såg att han spelade i Stjernen men kunde inte komma lista ut vem det var. Jag tittade på gamla rosters och det dök upp två bekanta namn Nicklas Rahm och Joakim Hillding. Fortsätt med dessa Stefan, de börjar ju utveckla sig till dagens höjdpunkt...

  SvaraRadera
 3. hahaha sweet hotel buddy.

  I really liked the "dagens look-a-like" of Björn it was hang on.lolol

  EJ

  SvaraRadera