fredag 1 oktober 2010

Dagen och Rikard Wallins överraskning

Goddag har inte hänt så mycket värt och meddela idag så tänkte köra en snabbvisning hemmavid idag istället. Får välkommna er till Kommunistichskaya 50..när ni ringer på så möts ni av en Jesus look-a like och en gigantisk hall. Lgh är på ca 120 kv kanske kan va 121 men det känns oväsentligt..
Tar ni första till höger så ligger den stora toaletten, där ni kan ta ett skönt bad eller bara relaxa på toalett/potta.  Tvättmöjligheter erbjuds även. 

Öppnar ni glasdörren i bakgrunden kan ni även ta en cigg eller ngt annat i det specialdesignade rökrummet(ja det finns faktiskt ett sånt) är dock bara barnen som använt det än(för kurragömma givetvis) :)
Nästa till höger hittas vi köket/vardgsrummet, finns väl inte så mycket och berätta om ett kök tror ja. Så vi nöjer oss så.

Vänder vi huvudet lite till vänster öppnar sig tv/vardagsrummet behövs väl kanske inte heller direkt beskrivas

Kör en helomvändning och se hallen som beger sig till apornas(barnens) rum, kollar ni höger hamnar ni i..

Sovrummet! Och precis som det låter så sover vi där. Ja det var väl ingen hemnet-rundvandring men en liten bild hur vi har det.


Va händer annars? Ja Hv tog ju sent om siders ytterligare en övertid/straff seger, och Teemu Laine var tillbaka , men det känns som om 3 poängarna måste börja trilla in snart, ser man till matchen igår var ju Hv i stort sett helt överlägsna i puckinnehav men avsluten kommer ofta ofta från vinklar och utan folk på mål eller aktiva returtagare, skottstatistiken klart till Hv 40-19 men ser man till klara målchanser känns det jämnare,Frölunda brände ju bla två klara frilägen, ofta ser man bara till skottstatistik i en match men ja tycker inte ofta det säger så mycket.Straffläggningen var väl sådär..snälla skicka ut Ekberg på ismaskinen så isen blir acceptabel..det här med att det ska va för att inte publiken ska tröttna är ju ren bullshit..är man så dum så man går hem för det är det väl bara skylla sig själv eller??

Martin Thörnberg var ju gårdagens hjälte, och efter matchen väntade en spännande överraskning för Martin, gamle landslagskompisen Rikard Wallin hade anordnat pyjams party hemma hos sina föräldrar för gamla vm hjältar,vilken kväll för Martin!!

Avslutningsvis vem är dagens Hv hjälte
Förresten alla snackar om kylan i Sibirien..plus 23 idag igen

Liv

9 kommentarer:

 1. Antonin Stavjana! Stabil back, täcka skott i tid o otid.

  SvaraRadera
 2. Din analys av matchen och avsaknad av ismaskin innan straffläggning är klockren.

  SvaraRadera
 3. kul att se hur ni har de ! Hoppas allt är bra med dig och familjen.

  SvaraRadera
 4. Är det möjligtvis en åldrad Oleg Belov vi ser på bilden? För övrigt en mycket frekvent besökare på Huset/Hyde Park i slutet av 90-talet,

  SvaraRadera
 5. Antonin sågs inte dock inte speciellt ofta på Huset/Hyde Park. ( typ aldrig)
  Däremot kunde han ofta skynda förbi i huskvarna backarna på cykel.
  Även en ung David Petrasek kunde hänga som ett tunt snöre strax bakom i IKHP backen. (Där av den välsvarvade benstommen.)

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Nej nej, de är ju Antonin Stavjana !

  SvaraRadera