lördag 2 oktober 2010

Ja vissa dagar..

Händer inte så mycket nu när vi inte har några matcher på ett tag,idag bara träning,kyckling med spaghetti som vanligt på basen,helt sjukt har ätit 2 st kycklingfiller 3 slevar potatismos varje dag till lunch de sista tre veckorna,tur man inte är så kräsen som man var på den här tiden..

På den här tiden var det tydligen gott med mat haha..

David Petrasek var igång igår igen med sitt Minsk och det blev återigen förlust mot Kazasktanska laget Barys Astana borta med 4-2, Pettan med nr 22 på ryggen spelade lämpligt nog 22,22 min på isen.Laget Minsk har en lite tyngre period med 3 förluster på de 4 senaste. Men Pettan har fortsatt stort förtroende och är en av de ledande spelarna.http://hcdinamo.by/multimedia/video/?rubric=35 video från matchen.
Björn Melins Nefthikhimik vann igen och har nu 3 raka segrar,igår blev det vinst hemma mot Traktor Chelyabinsk 4-2, Björn poänglös och spelade 14,30. Tydligen hade Teemu Laine det resultatet på oddset o firade därefter.Grattis Teemu!!
Hv då..ja va säger man. Förlust hemma 0-3 mot ett Timrå som ja tycker imponerar stort med sättet de genomför matchen på, de vågar vara aggresiva och ligga på högt upp i banan vilket inte många lag som kommer till Jkpg vågar göra, sen givetvis att de får första målet är starkt bidragande,särkilt med tanke på Hvs läge just nu.Bäste hemmaspelare helt klart Daniel Larsson utan hans storspel hade matchen varit körd efter 2 perioder. Matchens bäste spelare Sebastian Erixon den unge backen i Timrå, grym insats. För Hvs del gäller det och komma ur den bekväma försäsongs kostymen och ta på sig blåställen,och ngn kris är det definitivt inte bara en dålig start.

Men nu känns det som det måste bli 3 poäng mot Skellefteå, men det fixar den gamle stöten det är ja övertygad om!!

Ja fick den här look a liken mailad till mig, ibland får man offra sig själv för nöjets skull

                                                Stefan Liv i Hv?
                                                   Den gravide mannen?

Tydligen ser avsändare Difforever ingen skillnad:) så ja får bjuda på den..

Ha de bra /Liv

6 kommentarer:

 1. Stefan du har just gett självdistans ett ansikte :D

  SvaraRadera
 2. kul att läsa att du har det gott i värmen, fan inga 23 grader här hemma kan jag lova!!
  Claes

  SvaraRadera
 3. Rolig och bra blogg. Kul att läsa hur det går för dig och de andra borta i Ryssland, och vad du har för dig när du inte tuggar hockey :O)

  SvaraRadera
 4. gillar din blogg jätte mkt! keep it up!
  här i kalla Sverige så har hösten kommit igång så några 23 + har vi inte, men vackra höstfärger har vi där emot =)

  SvaraRadera
 5. Grym blogg Stefan. Keep it up.

  SvaraRadera
 6. Tjena Stefan! vill bara tala om att du fått en trogen läsare till, du har ju humor, keep up the good work :)

  SvaraRadera