fredag 8 oktober 2010

Ny dag och nya sprutor..och en hälsning till kålgårdsverkstan

Match ikväll mot det Kazaskstanska inofficiella landslaget Barys Astana, laget består till största del av kazaskstanska landslagspelare men även en femma riktigt bra importspelare. Bla den förre Nhl centern tjecken Jiri Novotny och den mycket poängstarke backen Kevin Dallman 62 poäng backrekord i ryska ligan. Laget ligger precis bakom oss i tabellen så matchen är jätteviktig (som vanligt). Borat ska tydligen inte spela han dras med en ljumskskada, och inte ja heller min rygg är inte bra än, så det blir två bedövningsprutor och le på bänken istället..

Dagens schema..våra matchdagar ser alltid ut så här. Iallafall hemmamatcher. Frukost på basen finns fram till 10.15, stekta ägg och ngn form av korv tror ja det är iallafall,ibland är det bättre och inte veta tror jag haha. Sedan gemensam uppvärmning en 20 min ca. Is 11.00 ca 45 min. Videomöte om motståndarna vid 12 följt av lunch, givetvis kyckling. Sedan några timmars vila på basen för att sedan samlas igen i omklrummet för nytt möte vid 17.00, som följs av en ny gemensam uppvärmning 17.45, och sedan uppvärmning på is 18.20 matchstart 19.00. Som ni märker värmer vi upp en del...

Vill passa på och skicka en hälsning till mina vänner på Kålgårdsverkstaden i Jönköping. Kortet med era lyckönskningar har kommit fram och hänger på min plats i omkl rummet. Tack för omtanken det värmer!!!

Hv förlorade igen tyvärr och har onekligen inte fått starten man vill ha, powerplay och boxplay avgör nästan alla matcher i alla ligor nu för tiden, så även igår. Hv skapar ju väldigt mycke lägen men effektiviteten är inte där just nu tyvärr, men ny match på lördag hemma mot Gnaget och blir det inte 3 poäng då..så blir det kanske det en annan gång..efter matchen var det iallafall en Hv spelare som var glad, när han fick återse sin gamla flickvän i ett av Löfbergs Arenas hemligaste innandömmen..vad övriga Hv spelare tyckte om mys-stunden kan vi bara spekulera i..


Avslutningsvis vem är Hvspelaren som hade två kanon år i vårt kära lag under 80-taletok thats all for now..


                                            


                                      

5 kommentarer:

 1. Den dalar födde centern Roland Eriksson

  SvaraRadera
 2. Hej Stefan
  Din blogg är mycket läsvärd
  Även om jag är ifrån Malmö
  När du träffar på Pettan så hälsa han så gott(Även om han är dålig på att svara på mail)
  MVH
  Stefan "Tvilling"

  SvaraRadera
 3. Härlig blogg!
  Kolla in bild 20/66 i Eurosports bildspel:
  http://www.eurosport.se/slideshow_dia1161.shtml?ref=nf

  SvaraRadera
 4. Han och Ivan, de kunde lira, och Ivan var inte den förskräcklige, han var dansk, som jag...

  SvaraRadera