onsdag 6 oktober 2010

Sen uppdatering ny match och lite annat


Tjenare en lite sen uppdatering pga av lite tidsbrist och annat, ja matchen i måndags mot Amur vanns av oss med 4-1,bilden missar matchavgörande 2-1 målet. Matchen i sig var bra genomförd av oss,stabila bakåt och effektiva framåt. Skotten till oss 37/23. Jag räddade alltså 22 skott och gjorde en solid insats,målet är inte så mycket och säga om, sidledspass och direktskott, var nära men det räckte inte denna gången,men det gick ju bra ändå http://www.khl.ru/video/1309/28455/ video från matchen.

David Petrasek (på bilden utklädd till trollkarl på minsk maskerad) åkte på 5 raka förlusten om mina källor stämmer borta mot Torpedo Novgorod, 4-2 till Torpedo slutade matchen. Pettan spelade 23.06 överlägset mest i Minsk men noterades inte för ngt i statistiken. Men efter matchen var det visst rolig igen när dessa två herrar kom förbi och drog varsin Norgehistoria, ja de är för tokiga våra grannar...


Björn Melins Nefthkhimik spelade oxå, förlust hemma mot Magnitogorsk 3-4, Björn dock ej ombytt.

För vår del handlar det om ny viktig match ikväll hemma mot Novokutznesk, och ni med bra minne eller förmåga att klicka bakåt på bloggen kanske minnas att vi möttes för en  vecka sen precis. Då vinst till oss 1-3, efter det har båda lagen mött Amur, vi vann som sagt 4-1 medan Novokutznesk förlora borta 2ggr med 5-3, 3-0, i den ena matchen bröt fd Hv backen Nick Angell sin måltorka,får hoppas det var tillfälligt, resultat ikväll..ja vi vinner med 2 måls marginal. Vårt intro http://www.youtube.com/watch?v=J1o-dknDvGc&feature=player_embeddedHv vinner och det är Johan "liket" Lindström som sticker ut med 2 assist, och Daniel Larsson förstås med 34 räddningar, härligt med 3 poäng och förhoppningsvis körs FBK över på torsdag av bara farten, men det kommer kanske bli säsongens hittils tuffaste uppgift, och vinna en gång kan alla lag göra, nu gäller det och börja samla segrar på rad här så man hänger med i toppracet.

Och efter matchen bjöd Johan Daviddson alla som ville ha i laget på signerade idol kort och först i kön...

Stog dessa 4 hv fanatiker som även ville ha sina tröjor signerade och det gick givetvis bra, och så blev det en kanonkväll för alla till slut!!


Mycket bilder i dag och vi avslutar med en dagens look a like

                                        Extraknäcker Arto Blomsten på Ullared???
                                             Jobbar Ullareds Morgan på Canal +??

Ja fattar ingeting

Da svedanje eller va fan de heter på ryska..

3 kommentarer:

 1. Grattis till segern och lycka till ikväll! :O)

  SvaraRadera
 2. Kul du är igång igen. En fråga, vad kostar en biljett på era matcher, vet du?

  SvaraRadera
 3. Tja! Härligt underhållande blogg du skaffat. Så kul o läsa att jag tror jag slänger upp en länk till den på min egen blogg. Fiskeintresserad? Kika in på min blogg i så fall.
  http://abbesfishing.blogspot.com/

  Ha det fint o fortsatt lycka till!
  /Andreas

  SvaraRadera