lördag 30 oktober 2010

Första nollan:)

Äntligen kom första nollan. Riktigt skön vinst för oss igår hemma mot Torpedo Nizhni Novgorod (smidigt namn va?) 2-0 skrev siffrorna till. En väldigt tillknäppt defensiv match, vi har släppt in minst mål i östra konferansen och Torpedo är bland de bästa i väst i den kategorin så att det blev målsnålt och tillknäppt är ingen överaskning. Skotten 22/19 till oss, som sagt första nollan i Khl. Belönades med 25 min på cykeln:) vi älskar att träna här borta..



Hv vann igen och har kommit igång nu äntligen, stor del i det är målvaktsspelet 40 räddningar igår av Daniel Larsson är riktigt bra!! Och den gamle stöten tog ut en fight eller vad man ska kalla det...
Och efter matchen samlades alla hv-killar hemma hos Kris Beech för att ta lite kort på honom med sin pokal som hans föräldrar skickat från Kanada..bra initiativ Kris!!

Janne Gunnarssons två favoritspelare har oxå varit i farten, Melle gjorde sitt 3 e mål för säsongen i vinsten hemma mot Ugra 6-3. Björn inledde målskyttet med en riktigt kanon http://www.khl.ru/video/1309/29000/ vilket säkert gladde hans föräldrar som är på plats. Pettan allas våran mentor fortsätter och va stabil och dominant i sitt Minsk, vinst hemma mot fightergänget Vitiaz med 4-1, farbrorn poänglös men som vanligt mycket speltid 23.50 men inga poäng. Totalt under säsongen har Pettan gjort på 22 matcher 1 mål 7 assist +-0 och snittar 21.24 min per match. Melle har på 13 matcher gjort 3 mål 1 assist och snittar 12.25 och är + 1..jag själv har spelat 15 matcher vunnit 9 förlorat 6.. 92% i räddningsprocent och 2.10 i insläppta mål per match 1 hållen nolla.

Jag får äntligen komma hem en sväng i november..blir iofs bara några timmar men det kommer va så mycket värt. Ska KRAMA familjen, äta 5 PIZZOR från Alcamo, förhoppnigsvis hinns en buffe på Soya med,ska slå nyttt rekord i antal hämtningar:) , Synd att Anna Gretas stans överlägset bästa restaurang är stängd..ska bli så underbart och få se härliga Jönköping igen, ni vet inte hur bra ni har det Jönköpingsbor:)
dagens look a like enligt Janne Gunnarsson

Björn Melin och David Petrasek i Malmö enlig Janne G?


Två fyllon?

Vi får fråga Janne Gunnarsson för ja ser ingen skillnad...


Liv

7 kommentarer:

  1. F*n så bra du skriver Stefan. Alltid kul att komma in och se att det finns ett nytt inlägg!
    Grattis till första nollan!

    Hur är det fysiska spelet i KHL? Har bara sett ett fåtal matcher och har fått uppfattningen att det ligger närmare elitserien än NHL i det fysiska. Eller har jag sett "fel" matcher?

    Ha det gött!

    SvaraRadera
  2. grattis till första nollan!


    ha det så bara!

    SvaraRadera
  3. Riktigt bra blogg Stefan! :D

    Kul för dig att du fick hålla nollan :D Är riktigt glad för din skull att det går så bra för dig där borta. Men saknar dig i Hv. Hoppas du kommer tillbaka snart!

    Det är inte ofta man ser Davidsson förbannad, men igår brast det väl. Och nu har han väl personligt rekord i utvisningar? haha.

    Ha de gött.

    SvaraRadera
  4. Grattis till första nollan, de va ju en ful grej där på Jukka, men visst blir man lite förvånad att det var Davidsson som tog fighten, hatten av som så många gånger förr för den gamle stöten..... ;)

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Visst är det Petrasek o Melin!!! haha

    Bra jobbat Stefan...jobba på !!

    Janne G

    SvaraRadera
  7. Tjena Stefan alltid lika kul o se dig
    Dyka in för att hämta pizza hos oss
    På Alcamo önskar du har det bra där
    Kör stenhårt så ses vi inom kort

    Mvh Vi på ALCAMO

    SvaraRadera