fredag 3 december 2010

Sluta gnäll på rysskylan..

Det sägs att ryss kylan drar in över Sverige, ja vilka stackare ni är.Tänk på oss(iofs frivilligt) som lever med den dygnet runt just nu. Är i Omsk nu i härliga -31spelar vår 4e o sista match på vår bortaturne här idag. Tveksamt med spel för mig har haft lite ljumskproblem sista dagarna och missat två matcher. Spelar ja inte imorgon så är ja tillbaka senast tisdag så det är inget allvarligare än så. 


Och så en liten EFTERLYSNING
David Petrasek skickade med mig det här gamla kortet från när han och Johan Davidsson gick på dagis i början av 1800-talet, han vill gärna ha kontakt med läraren via fejsbok om det går..var tydligen ngt om julfesten igen.Ja alla kommer ju ihåg hur kul de hade ifjol

Efterlysning 2

Är det ngn som har en gammal leksands if mössa till salu? Vår team manager Boris dök upp i en Leksands halsduk för ngn dag sen och frågade om ja kunde fixa en mössa oxå. Halsduken är ju rätt gammal i rutigt mönster och det finns nog liknande mössor oxå i blå,vit,gul. Maila gärna mig om ngn har en till salu. Det skulle göra Boris väldigt glad


Hej hej

11 kommentarer:

 1. jag förstår inte varför folk gnäller på att det är kallt, man får väl klä sig bättre ;P...-31 är kallt!

  hoppas du blir bra i ljumsken så du kan spela snart igen!

  SvaraRadera
 2. Jag hade en kompis som köpte fel mössa på högstadiet - hon trodde att hon köpte HVs men det blev Leksands. Hon fick vika in texten.... Tyvärr har vi inte kontakt längre, annars hade hon säkert velat sälja den.

  SvaraRadera
 3. Måste säga att du har en fantastisk blogg!! Har Inge förstått detta tidigare och jag har verkligen uppskattat din. Måste skriva lite mer frikvänt bara. Försätt och kör hårt i Ryssland så hoppas vi att vi ses i jkpg och kinnarps arena framigenom.

  SvaraRadera
 4. Underbar blogg du skriver som förgyller min vardag. Tack

  SvaraRadera
 5. blogga mer då stefan! kommentera gärna vår blogg puss olivia!

  SvaraRadera
 6. Tjena!

  Jag har en ny Leksandsmössa som du kan få köpa billigt, eller kanske få gratis om du har varit snäll :) mattiasj83@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Tänkte tipsa om en grymt bra blogg om målvakter och målvaktsspel.

  http://mvtraning.blogspot.com/

  SvaraRadera
 8. Grattis på födelsedagen, Stefan!

  http://sibsektor.ru/2010/12/grattis-pa-fodelsedagen-stefan/

  SvaraRadera
 9. Hmm. Jag sitter och funderar på att gå ut och leta efter en bäver att ha på huvudet, Jag tror det är det ryssarna har på huvudet iaf... Tyvärr så gillar jag min keps så mycket att jag föredrar den =)

  SvaraRadera
 10. STORT TACK för en under(hållande)bar blogg!!! Mycket var roligt, när jag nu besökte den för första gången på någon månad, men frågan är om inte bilden och bildtexten på The Petchz tog priset!?!
  Grattis till de 30 lite i efterhand o GOTT NYTT 2011!!!
  Hade förresten en Leksandsmössa en gång i tiden. Hade hittat den slängd på en gata någonstans och erbjöd en tokig polare, som håller på LIF så Jönköpingsbo han är, att få den, men då han avböjde pga att han tyckte den var för liten, råkade mössan strax därpå brinna upp! (Detta är faktiskt 100 % sant dessutom - hur osannolikt det än låter! Polaren bor dessutom på Presidentgatan, bara ett måttligt långt stenkast från ert hus på Löjtnantsgatan. Själv bor jag aningen närmare Pelle G.)
  Danne D

  SvaraRadera