onsdag 1 december 2010

Hutlösa priser i Minsk...

Till och börja med HÄRLIGT HV!! Äntligen rullar det igång och det börjar se ut som det ska. Daniel Larsson spelar grymt imponerande och Laine sätter straffar som om han aldrig hade gjort annat. Och hemma hos oss jublas det som aldrig förr tack vare dessa 2 små hockeydårar:)
Var hos Pettan i Minsk i veckan och vi har det som lite tradition att när man får finbesök:) så får man bjuda på en 3 rätters på sitt favoritställe. Och det är väl tur det tjänar bra i Minsk iallafall om man ser till priserna, jag avnjöt en new york steak för 45000 :)Och en härlig äppel paj för endast 20000..ska väl tilläggas att 100000 vitryska rubel motsvarar 200 kr så Pettan kom rätt billigt undan ändå. Men vi tackar för en fin kväll. Ofina nog så vann vi även...

Matchen på straffar med 3-2. Undertecknad spelade inte har lite ljumskproblem inget allvarligt men vilade av försiktighetsskäl.. Pettan spelade 25.16 och var +-0..

Avslutningsvis vill vi gratulera Oscar Sundh som tydligen blivit Kalles Kaviars nya ansikte utåt!!!!
Stort Oscar!!

Packa Packa /Liv

4 kommentarer:

 1. Ja det var onekligen en speciell match! :) Hur är kylan hos dig förresten? Enligt aftonbladet har vi tagit över den!

  SvaraRadera
 2. Haha, du är sjuk Stefan. Det är fantastiskt att du orkar blogga på, det uppskattas!

  SvaraRadera
 3. Haha! Måste ge dig Stefan att din blogg är bland det mest underhållande på nätet - stort jobbat!

  Kul att du verkar trivas bra i den ryska björnens famn.

  SvaraRadera
 4. Hej Stefan, trevlig blogg. Jag har en fråga om KHL, om man skriver till er spelare i KHL och ber om autografer får man svar då?

  hälsningar Filosofen

  SvaraRadera