söndag 16 januari 2011

Allvarligt talat Stillman

Hej var längesedan ja bloggade senast har tappat lite sug måste ja erkänna, men vissa saker gör ju att man hittar lite motivation igen..

Vad i h-vete händer här...Tomas Jonsson, Charles Berglund,Jonas Bergqvist,Per Erik Eklund och FREDRIK STILLMAN va GÖR NI??? Det är en fin sport ni representerar men det här.... ja det var väl sådär..

Här borta rullar allting på. Vi ligger 5 a i östra conferancen med 10 matcher kvar och spela. har 25 poäng ner till slutspelstrecket så i princip är vi klara men man kan aldrig ta ngt för givet. För egen del har ja spelat i 32 matcher vunnit 19 varav 2 i straffläggning.11 förluster(vet att det blir 30 men i 2 matcher har ja hoppat in utan att resultatet påverkats). 92.2 i % och 2.06 i målsnitt.

Vi har haft lite photo-shoot här borta med lite annorlunda idolbilder..eller va tycker ni..Bedömm själva nedan
Vår finlänske lagkapten Ville Nieminen visar att han är en van modell..ser sjukt naturligt ut..

Eller vad säger man om min svenske lagkamrat Alexander Hellströms oerhört naturliga posering vid skrivbord..fotohistoria..

eller mina ryska kamrater Vladimir Tarasenko och Yuri kljouchnikov som visar upp sina pojkbands talanger

Det här vet ja inte vem det är men snygg slips!!


till sist

Stille?????????? för h-vete

Och för alla Hv-Fans där ute avslutar vi med en hälsning från vår kaptenJohan Davidsson!!Operationen gick kanon och jag siktar på och va tillbaka på isen i slutet av veckan!

Ja vi får se hur det går för den gamle stöten..

Liv

5 kommentarer:

 1. Hoppas du rycker upp dig lite med bloggandet! Alltid kul att läsa dina inlägg :)

  SvaraRadera
 2. Hej Stefan! Halkade in på din blogg för ett tag sen och jag skrattar lika mycket varje gång jag läser dina inlägg! Att du dessutom spelade som en gud i HV gör ju inte saken sämre. Du är säkert bra nu också men den ryska ligan visas tyvärr inte på dom kanalerna som jag har råd att ha med min feta industriarbetarlön. Keep up the good work! / Dennis

  SvaraRadera
 3. Det är helt klart att du behöver lite input för att fortsätta blogga. För katten Liven, lägg inte av! Hela jobbet garvar runt dina inlägg varje gång. Fattar att det kan vara som ett påhäng kanske men kul är det i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Lätt roligaste bloggen, fortsätt på påbörjad bana!

  SvaraRadera
 5. Tackar för att du delar med dig av ditt sjukt roliga inre, och det är fint att ge!

  Svenna Jensen

  SvaraRadera