måndag 22 november 2010

Vinst ny match o våra kära kvällstidningar...

Så här glad ser man tydligen ut när man hemmabesegrat Dynamo Moskva med 2-1 i en jämn och välspelad match. Riktig skön seger för oss i omstarten mot västra conferansens överlägsna ledare. Vi gick upp till en 2-0 ledning efter första. Varav det andra målet är en riktig delikatess som ni ser på highligtsen..mycket ställningskrig resten av matchen. Var 19 sek från nollan, men segern var det viktiga så då spelar det inte så stor roll. 22räddningar för mig. http://www.khl.ru/video/1309/29292/ highlights..


Ikväll ny match mot ökända Vitiaz Chekov från norra delarna av Moskva. Och de flesta matcher de spelar brukar se ut som på bilden ovan. Ett rent fightergäng, deras importer är Chris Simon med 100 utv min på 22 matcher, Darcy Verot med imponerande 127 min på 10!!!! matcher. Branden Sugden har på 6 matcher 94 min och slutligen Josh Gratton med 120 min på 20 matcher. Ja det ska bli intressant onekligen. En tuff match givetvis men kan vi hålla oss kalla borde de generera i mycket powerplay. Vi ska vinna och gör det med 2 mål.

När man läser våra kvällstidningar så undrar iallafall jag lite hur de själva tänker som jobbar där, iallafall de som sätter rubriker..

Passa på: Ställ din drömfråga till Sven Wollter


Ja herregud hur ska man kunna sova när man har chansen och ställa sin DRÖMFRÅGA...vad är en drömfråga? Har man ens såna?


Säger en BASKETGUBBE i Sundsvall..mm de 56 pers som tränger in sig i eran gympahall kommer nog tillbaka så du kan va lugn..

Här ser Bremberg HV vinna - från läktarplats

Fantastiskt nyhetsvärde..var skulle han annars varit liksom eftersom han inte spelade? Sensationella uppgifter


Kunderna rasar mot Iphone4


Det har ordet RASAR kan man ju läsa i 56 % av alla kvällstidningsrubriker, men när ngt rasar så trillar det väl egentligen, eller...i idrottsvärlden rasar man ju oftast mot eller över ngt oxå..men jag har aldrig riktig fattat ordets mening..ngn??

Slutligen...

Så såg en uppmärksam läsare Johan Davidsson i Stadsparken i söndags..han framförde bla "Stilla Natt" och "Stad i Ljus" inför en  imponerad publik..Härligt Johan!!
Bye Bye

6 kommentarer:

 1. grattis till segern och lycka till på matchen, håller tummarna för vinst!

  haha ja ibland så är det ett nöje att läsa kvällstidningar!

  hoppas du har det bra i kylan!

  kram

  SvaraRadera
 2. haha... alltid trevlig läsning!

  Tänkte spana in matchen mot Riga på nätet, hoppas du ska stå då!

  SvaraRadera
 3. Kvällstidningarna är underbara.

  Här har du en till höjdare:
  http://hockey.expressen.se/elitserien/1.2231409/ledins-utbrott-mot-domslutet-chockad

  SvaraRadera
 4. tjena stefan! hur mycket tar eran arena in och det värkar inte som det är det bästa trycket i den ? saknar du inte kinnarps lite gran? hoppas du svarar på detta !

  SvaraRadera
 5. haha vafan! du är ju rolig!

  SvaraRadera