fredag 19 november 2010

Dags igen..

På plats igen i Novosibirsk efter en ganska lyckad landslagsvecka. Spelade 2 st matcher mot Tjeckien i Ceska Budjevice vinst 4-3 och mot Ryssland i Helsingfors vinst 3-2. Var en riktigt rolig vecka, särskilt kul och få träffa alla gamla vänner. Hann även med en sväng hem till kära Jönköping och givetvis Alcamo:) Det var kul och träffa alla man hann träffa men tyvärr blir det lite stressigt när tiden är knapp..

Nog om det, dags för omstart i Khl i morgon och vi börjar med en tuff match. Dynamo Moskva kommer på besök, en väldigt anrik och gammal rysk klubb. De har spelmässigt denna säsong varit mycket svårslagna och leder oxå den västra conferansen. Inga jätte kända spelare för den svenska publiken direkt. Slovakerna Martin Strbak som spelade i Rögle för 2 års sen och Dominik Granak som spelat i Färjestad och Rögle finns där iallafall. Tuff match men vi ska vinna och gör det med uddamålet..

En annan gammal stöt som har fått igång poängproduktionen ordentligt är Minsks och landslagets egen Pettan. 4 poäng på 2 matcher 1+3 är bra och han klättrar stadigt uppåt i poängligan..
Han var ju dessutom utsedd till assisterande lagkapten under Karjala. Undra om det hade med att han hämtade mat åt Mårts hela tiden? Ja vem vet..Björn Melin har ju tyvärr fått lämna denna idyll i Nizhnekamsk, han tillsammans med den andre svensken Daniel Fernholm fick lämna i början av veckan. Tråkigt givetvis men de hittar ngt nytt snart är ja övertygad om..


USA UPDATE....David Ullström i Islanders farmarlag Bridgeport går bra. 10 poäng på 15 matcher har David skrapat ihop medan Mattias Tedenby är 1+1 i New jersey på 4 matcher.

Och slutligen..kan ngn säga till Bonde-Roger och sluta låtsas att han vunnit Sm-guld...

Liv


1 kommentar:

  1. gillar skarpt din blogg stefan=). tycker de e skitkul att de går bra fö dig i ryssland.
    //simon

    SvaraRadera